Kako je spletna trgovina TopIzbira, z ovitki za telefone, prva na Googlu?

Slovenski kupci ovitkov za telefone, zanesljivo poznate spletno trgovino www.TopIzbira.si, ki med ostalim, sodi med eno izmed najbolj vidnih spletnih trgovin na Googlu, saj se njena pozicija, na prvi strani Googla, ves čas giblje med prvim in tretjim mestom na Googlu.

Za vse, ki vas zanima kako je Topizbira prišla do prve strani Googla in kaj počne, da na prvi strani Googla, uspe konkurirati konstantno, berite naprej….

topizbira na prvi strani googla
topizbira na prvi strani googla

Topizbira.si nedvomno sodi med tiste slovenske spletne trgovine, ki zelo dobro, zraven vseh možnih spletnih kanalov, kjer prodajajo ovitke za telefon, razumejo tudi SEO spletno optimizacijo, h kateri sodi niz aktivnosti, ki jih je potrebno redno izvajati z namenom, da se želena spletna trgovina, uvrsti na prvo stran Googla.

K spletni optimizaciji (SEO) sodi tako redno upoštevanje vseh aktualnih SEO pravil, s pomočjo katerih Google razumeva vsebino na vseh spletnih straneh, ki se prikazujejo v njegovem indeksu, hkrati pa k rednemu izvajanju SEO, spada tudi redna gradnja povratnih povezav (offsite SEO), ki pripomorejo, da povezave iz drugih spletnih strani, “pripoorčajo” ovitke za telefon Topizbira, kot zaupanja vredne produkte za uvrstitev na prvi strani Googla.

Ovitki za telefon sodijo v svetu spletne optimizacije med izjemno zahtevno ključno besedo, na kateri obstoji visoka konkurenčnost, saj je mesečnih iskanj in povpraševanj za ovitke za telefone, tudi za majhen, slovenski, trg, ogromno (cca. 4400 na mesec).

Zato se številne spletne trgovine redno borijo za prva mesta na Googlu, posledica visoke konkurence na prvi strani Googla, pa je tudi, da osvojitev prvih mest na Googlu, ne pride čez noč.

Biti prvi na Googlu, lahko za nove spletne trgovine, v tako zahtevni panogi, kot so ovitki za telefone, predstavlja “misijo nemogoče”, saj prva mesta na Googlu, niso rezultat samo rednih SEO aktinvosti, temveč tudi zgodovine obstoja spletne strani in zgodivine izvajanja rednih SEO aktivnosti.

Če torej tudi sami razmišljate o tem kako priti na prvo mesto na Googlu in se tudi sami nahajate v zahtevni panogi, kot so npr. ovitki za telefone, je najbolje, da se SEO optimizacije lotite na dolgi rok, premišljeno in strateško in predvsem, da imate v mislih, da vas dologtrajni boj za prva mesta na Googlu, ne bo demotiviral in utrudil.

Podrobneje o tem kako biti prvi na Google, najdete na povezavi.