Nevron IPTV software programska oprema preoblikuje standardno televizijo v medijski center

Nevron IPTV software programska oprema, potrošnikom prinaša vsebine iz interneta. Tehnično se šteje za “Middleware”, ker prestavlja vrzel med aplikacijami in operacijskimi sistemi. Največ truda je bilo vloženega v to, da bi se za končnega uporabnika ustvarila izkušnja, ki je všeč vsem. Glede na povratne informacije, je Nevron IPTV software programska oprema prav to.

Nevron IPTV software programska oprema preoblikuje standardno televizijo v medijski center

Veliko potrošnikov se ne želi odreči staremu televizijskemu sprejemniku in ne želi kupiti novejše pametne televizije z vgrajenimi sodobnimi funkcijami. Morda so šele pred nekaj leti kupili svojo standardno televizijo in se ne želijo ponovno učiti vseh funkcij nove naprave. Ali pa morda menijo, da je način gledanja televizije v živo, zaenkrat čisto dovolj. V vsakem primeru lahko Nevron IPTV software programska oprema, pri tem precej pomaga. Le ta klasičen televizor pretvori v prefinjen medijski center za zabavo, tudi če to ni tako imenovan “Smart TV*“.

Nevron IPTV software programska oprema
Nevron IPTV software programska oprema preoblikuje standardno televizijo v medijski center
Prilagodljive rešitve IPTV za telekomunikacijske in kabelske operaterje

Nevron IPTV software programska oprema je izdelana za vse. Odlično deluje tako pri telekomunikacijskih, kakor tudi pri kabelskih operaterjih. Gre za prožno programsko opremo, ki se lahko prilagodi potrebam vseh uporabnikov.

Ustvarja neverjetno uporabniško izkušnjo

IP televizija ne sme biti bolj zapletena, kot je vklop televizorja za gledanje tradicionalne televizije. Nevron IPTV software programska oprema ima intuitiven vmesnik, ki potrošnikom pomaga najti vsebine, ki jih želijo, pri vseh različnih načinih iskanja. Ne glede na to, ali gre za “Live TV” ali drugačno metodo. Tudi novi uporabniki bodo po sistemu navigirali, kot strokovnjaki. Že po samo nekaj minutah uporabe.

Deluje na različnih IPTV set top box napravah

Vemo, da obstaja veliko set top box naprav, ki so na voljo. Vendar vsi nimajo programske opreme, ki jo želite. Nevron IPTV software programska oprema se lahko uporablja na velikem številu različnih set top box naprav. Končni rezultat je tako sistem, ki je primeren za vse, tako za podjetja, kakor rudi za končne uporabnike.

Prinaša priljubljene spletne medije na televizije

Obstaja toliko načinov, kako priti do medijske zabave. Večina teh je na voljo na internetu. Težava je, koliko lahko izbirate med omejenim številom spletnih mest, aplikacij in drugih načinov. Nevron IPTV software programska oprema jih prinaša na televizijo, tako da lahko ob njih uživate na eni platformi, ki je preprosta za uporabo.

Prilagodljiva zasnova se lahko prilagodi tako, da potrošnikom prinese nove funkcije

Časi se spreminjajo in Nevron IPTV software programska oprema se spreminja vzporedno z njimi. Je prilagodljiva in se lahko spreminja v skladu s spreminjajočimi se potrebami uporabnikov. Omogoča enostavno prilagajanje uporabniške izkušnje in uvajanje novih funkcij in prednosti.

Prilagojena programska oprema za zadovoljitev potreb potrošnikov

Poleg tega, da je Nevron IPTV software programska oprema, prilagojena podjetjem, je prilagodljiva tudi potrebam potrošnikov. Ustvarjen vmesnik, bo zagotavljal točno tisto, kar potrebujejo kupci. Vse to pa v intuitivnem dizajnu, ki omogoča enostavno posredovanje medijev televiziji.

Omogoča potrošnikom nadzor televizije v živo

Potrošniki lahko nadzorujejo tudi televizijo “v živo”. S funkcijami, jim je omogočajo, da začasno ustavijo televizijo “v živo” in z gledanjem nadaljujejo, ko so za to pripravljeni. To je zelo zahtevna funkcija za potrošnike in ena tistih, ki jo bodo zelo cenili predvsem tisti, z bolj zaposlenim načinom življenja.

Nevron IPTV Middleware

Ali vas zanima več o prednostih, ki jih prinaša Nevron IPTV software programska oprema? Stopite v stik z njimi in spoznajte več. Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vprašanja, ki jih morda imate o programski opremi in IPTV. Predstavili vam bodo tudi več funkcij in prednosti, ki dokazujejo, da je prav to programska oprema, ki jo potrebujete.