3 zelo praktični nasveti kako izbrati pohištvo, primerno za naše prostore

Vas zanima kako izbrati pohištvo hitro in poceni?

Ker je vprašanje kako izbrati pohištvo, največkrat povezano z iskanjem ustreznega pohištva iz vidika estetike, kakovosti in cene hkrati, si boste vsi, ki se zanimate za pohištvo, spodaj lahko prebrali 3 praktične napotke, ki vam bodo pomagali, da boste prišli do poceni, lepega, a hkrati tudi kakovostnega pohištva, po enostavni poti.

kako izbrati pohištvoKako izbrati pohištvo z 10 minut dela s preprosto preglednico ponudnikov

Če želite priti do čim boljše možnosti za nakup pohištva, ni druge, kot, da primerjate več ponudnikov hkrati. Več kot jih boste primerjali, širša bo vaša slika razlik med njimi. In te razlike se ne kažejo samo v ceni.

Naredite si preprosto preglednico v katero lepo, po vrsti vpisujte ponudnike. V vsak stolpec preglednice pa vnesite najprej želeno pohištvo, ki ga želite kupiti. Naslednje stolpce zapolnite s podatki: čas dostave, vključena montaža, izbira barv (morda tudi št. barv), izbira materialov, število plačilnih možnosti, število referenc, cena…..

Več podatkov kot boste zajeli pri posameznem ponudniku, širša bo vaša slika o vseh. In o razlikah med njimi. Na ta način ne boste prišli samo do najugodnejšega ponudnika, ampak tudi do ponudnika, ki ima za vam pripravljeno ceno, ponuditi največ.

Za material, iz katerega je izdelano pohištvo, izberite iveral

Najdražje pohištvo je izdelano iz masivnega lesa in po naročilu. Zato se, v kolikor ne iščete specifične in dražje pohištvene rešitve, osredotočite na ponudnike, ki ponujajo pohištvo iz iverala. Takšne boste našli na spletu v obliki pohištvenih trgovin. Iveral je tudi odličen material, ker ponuja ogromno barv, oblik ter enostavno skladnost pohištva z ostalimi materiali (steklo, inox, aluminij, tekstil,…).

Cenovno ugoden material za izdelavo opreme za stanovanje je material, na katerega pogosto pozabimo. To je steklo. Steklo lahko pri opremljanju stanovanja, uporabimo na različne načine:

Ena najbolj znanih slovenskih spletnih strani, ki na tak način ponuja pohištvo, je spletna trgovina https://www.pohistvo123.si/, kjer lahko iz iverala najdete pohištvo za dnevne sobe, otroške sobe, pisarniške prostore in ostalo ponudbo.

Pohištvo montirajte in dostavite sami

Večina pohištvenih elementov omogoča, da jih k hiši dostavimo in zmontiramo sami. Seveda je za specifično pohištvo potrebna roka strokovnjaka, a ogromno pohištva, ni tako težko dostaviti in zmontirati sam. Postavljanje in sestavljanje klubske mizice, računalniške mizice, pisarniškega stola, namestitev vzmetnice, ipd…. –  vse lahko opravimo sami. S tem pa prihranimo tudi do 50 in več evrov pri nakupu pohištva.

3 nasvete kako izbrati pohištvo si lahko ogledate tudi na spodnjem videu:

Oznake besedila: kako izbrati pohištvo