Internet Protocol Television (IPTV) Nevron je televizija prihodnosti

Internet Protocol Television (IPTV) Nevron postavlja stranko v položaj popolnega nadzora pri spremljanju televizije. Ta poseben protokol strankam omogoča, da v živo gledajo svoje najljubše programje ali pa si jih posnamejo za poznejše gledanje. Gledalci lahko nadzirajo gledanje televizije, ko gre za vsebine, ki se oddajajo v živo, prav tako pa jim je na voljo video na zahtevo.

Internet Protocol Television (IPTV) Nevron
Internet Protocol Television (IPTV) Nevron za svoje delovanje potrebuje povezavo s širokopasovnim internetom.
Kako pravilno nastaviti IPTV box?

IPTV je podoben tradicionalni kabelski storitvi, vendar z veliko večjo prilagodljivostjo. Za ogled videoposnetkov na zahtevo (VOD) in drugih interaktivnih televizijskih storitev, je potreben širokopasovni dostop z internetom. Internet Protocol Television (IPTV) Nevron je vrhunska storitev, ki strankam omogoča, da prilagajajo svoje izkušnje gledanja. Uporabniki si lahko katalogizirajo videoposnetke in ustvarijo bližnjice ali seznam videoposnetkov, ki jih želijo najpogosteje spremljati.

Mnogi ponudniki so svoje IPTV storitve že spoznali  kot zelo donosne. V kolikor se gledalci naročijo na kanale preko Internet Protocol Television (IPTV) Nevron, bodo pričeli z denarjem od naročnin plačevati storitve Pay-Per-View ali VOD. Nekateri pa služijo tudi z oglaševanje na svojih spletnih straneh.

Katere naprave so potrebne za namestitev Internet Protocol Television (IPTV) Nevron?

Set Top Box IPTV je zasnovan tako, da gledalcem daje tradicionalno izkušnjo gledanja na dejanskem televizijskem sprejemniku in ne le na prenosnem ali stacionarnem računalniku. Set Top Box se poveže s televizorjem preko kabla S-Video, HDMI kabla ali kompozitnega kabla. Z internetom se Set Top Box lahko poveže preko brezžičnega omrežja ali pa z mrežnim (LAN) kablom.

Ali lahko dostopam do mojega IPTV tudi preko drugih naprav?

Uporabniki IPTV lahko dostopajo do svojih programov po vsem svetu. Uporabniki lahko dostopajo do svojih najljubših programov, tudi na svojih telefonih s sistemom Android*, Blackberry* ali iPhone*. Lahko pa se neposredno povezujejo tudi v živo s svojim Facebook-om, YouTube-om ali Twitter-jem.

Kako lahko prilagodim svoje storitve za IPTV Top Box?

Ko se uporabnik prijavi na storitev IPTV, mora najprej posredovati informacije, kot so: starost, spol, lokacija in druge informacije. To bo omogočilo specifične za nastavitve za samega uporabnika. Z zbiranjem informacij in s katalogiziranjem nastavitev gledalca, ponudniki ciljajo na gledalca z ustreznejšimi vsebinami.

Večina omrežij je varna. Uporabniki ne bi smeli biti zaskrbljeni zaradi uhajanja osebnih podatkov na druge lokacije. Gledalci lahko preko svoje IPTV, enostavno kombinirajo in nadzorujejo oglaševanje, e-poslovanje in druge storitve.

Kako lahko uporabim IPTV paket?

IPTV se lahko uporablja s katerim koli televizijskim sprejemnikom. Stranke, ki želijo uživati ob HDTV, potrebujejo dostop do izdelkov HD. Mora pa v tem primeru, za optimalno kakovost slike, televizor podpirati 1080p . Uporabnikom je omogočeno, da imajo IPTV Set Top Box na večih televizorjih. To bo še izboljšalo izkušnje gledanja in komunikacijo med njimi, tudi če so v drugih prostorih ali na različnih lokacijah.